onsdag 9 september 2009

Oj jag missade matten idag! Jag fick även ett mail från Drottning Blanka... "Hej Ellinor. Varför kommer du inte till skolan?" Jag blev förvånad, jag menar, jag har ju varit i skolan varje dag...? Nej, inte på Drottning Blanka som hade fått för sig att jag börjat där, utan på skolan där jag faktiskt ansökte om att börja på.

När jag kom hem hittade en mapp på datorn med titeln "Älsklings överaskning" (ja, det var felstavat). Inuti låg en genväg till the sims 3 (WOOOHOOOOOOO!). Tyvärr stängde spelet ner sig när man trycker in sig på köpläget. Jag ska testa köra igång det nu utan att varken bygga eller köpa något och se om det fungerar bättre då. Annars är det nog inte mycket till val att pallra iväg sig till affären. Alternativt hitta det superbilligt på tradera.com. Jag som är så snål.

Jag har fått min praktikplats och jag ska vara på patrikshill, awesome. Men det känns lite jobbigt att vi har fem veckors APU precis när vi börjat skolan. Som om vi lärt oss mer nu efter praktiken vi hade innan sommarlovet. Sounds creepy to me.